Ankieta badająca potrzebę utworzenia inkubatora przetwórstwa lokalnego na terenie Gminy Tarnów Opolski, obejmującego swym zasięgiem obszar LGD Kraina Św. Anny

Zwracamy się do Państwa z prośbą o wypełnienie poniższej ankiety pod kątem spełnienia Państwa oczekiwań i potrzeb w zakresie utworzenia inkubatora przetwórstwa lokalnego, który pozwoli na wytwarzanie spożywczych produktów lokalnych – w sposób niemasowy i przyjazny dla środowiska, z surowców lokalnie dostępnych. Produkt lokalny staje się wizytówką regionu poprzez wykorzystanie jego specyficznego i niepowtarzalnego charakteru oraz angażowanie mieszkańców w rozwój przedsiębiorczości lokalnej.

Inkubator przetwórstwa lokalnego, to przede wszystkim w pełni wyposażona kuchnia i zaplecze gastronomiczne, które umożliwia prowadzenie działalności produkcyjnej i usługowej lokalnym rolnikom, producentom, firmom cateringowym itp. Uruchomienie inkubatora ma na celu stworzenie odpowiednich warunków technicznych dla rozwoju drobnego przetwórstwa rolno-spożywczego. Inwestycja daje możliwość stworzenia nowych miejsc pracy, powstawania lokalnych specjałów a także promocji, marketingu i sprzedaży.

Link do ankiety: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVOEuJ9AieSWEir7BfC-5fSViwFQnyfqAbDcmoYmVuJGzF1Q/viewform?c=0&w=1&includes_info_params=true

Data publikacji: 17-07-2017 08:24
Opublikował(a): Marcin Kazin
Wersja XML

Nasi partnerzy:

×

Wyszukaj w serwisie